Sursa si resursa evolutiei tale
Header

Foc sacru la luna noua – 11 Aprilie 2013

martie 11th, 2013 | Posted by liliana in Cursuri de evolutie spirituala, initieri si vindecare

Joi 11 Aprilie 2013

Luna nouă reprezintă timpul reînnoirii şi renaşterii, un timp pentru a da drumul a ceea ce a fost şi de a îmbrăţişa ceea ce este pe cale să vină. Prima Lună Nouă după Solstiţiul de Iarnă – respectiv de Vară în emisfera sudică – reprezintă cel mai important moment al începutului călătoriei de vindecare a sufletelor şi înălţare a  conştiinţei. După acest eveniment vom programa etapele călătoriei noastre spirituale din acest an.

Fiecare ceremonie va celebra ciclurile naturale care au o influenţă profundă asupra vieţii noastre. Ceremoniile au rolul de a oferi informaţii şi practici ce vor facilita alinierea la fluxul şi refluxul din viata noastră de zi cu zi şi de armonizare cu ciclurile Mamei Pământ. Astfel, aceste ceremonii vor crea Spaţiul Sacru potrivit alinierii la forţele puternice ale naturii ce ne vor însoţi şi sprijini pe drumul devenirii spirituale şi al împlinirii materiale.

În timpul Ceremoniei Focului se aruncă “săgeţi ale morţii” şi “săgeţi ale vieţii” în flăcările sacre. Sageţile morţii sunt eliberate cu recunoştinţă şi iubire şi cu inima împăcată, acceptând înţelepciunea lecţiilor de viaţă pe care le-am învăţat. Ne eliberam astfel de toate aspectele pe care nu dorim să le ducem mai departe.

Săgeţile vieţii sunt eliberate cu bucurie, iubire şi cu intenţia clară de a ajuta manifestarea unui rezultat anume în viaţa noastră. În timp ce săgeţile ard, ele transmută aspectele fizice ale acestei lumi în starea lor energetică, reprezentată de fumul focului prin arderea săgeţii. Energia eliberată şi transmutată este adusă apoi în corp prin trei centri importanţi de putere. Energia adusă în interiorul nostru se aşează în Câmpul Energetic de Lumină vindecând şi întărind Sinele nostru Suprem, care transcende Timpul şi Spaţiul.

Astfel, la Lună Nouă vom aduce la foc săgeţile recunoştinţei pentru împlinirile din viaţa noastră şi săgeţile morţii pentru ceea ce suntem pregătiţi să ne eliberăm, să lăsăm să plece. Vom crea astfel un vid, un loc prielnic pentru noile energii şi vibraţii care sunt pregătite să ne susţină pe cale.
Flăcările focului sacru şi fumul ne vor purifica. Este un puternic proces de alchimizare, curăţire şi înnoire a trupurilor şi a sufletelor noastre.

Calea shamanică este una a focului, asfel că Focul Sacru ne va însoţi pe drumul tranformării şi vindecării noastre.
Băţul Pacha Mama va fi darul nostru de recunoştinţă şi iubire pentru toate binecuvântările primite şi în acelaşi timp vom trimite prin el, cel mai frumos vis pentru Pământ şi Omenire.
Vom fi uniţi în această Ceremonie cu toţi shamanii care celebrează, creand astfel un nou portal de putere ce ne va susţine în următoarea perioadă.
Ne vom lăsa înconjuraţi cu bucurie de Maeştrii Înălţaţi şi Fiinţe de Lumină, care ne vor însoţi şi ne vor binecuvânta. Vom chema străbunii să ni se alăture şi să se bucure împreună cu noi în aceste clipe sacre.
Vom simţi privirea şi iubirea infinită a Creatorului, care va primi cu bucurie darul noastru.

Data: joi 11 aprilie, ora 18,30
Locaţia: va fi anunţată participanţilor

Pentru buna desfaşurare a lucrurilor, în ayni, vă rog să confirmaţi participarea până joi 11 aprilie, ora 14, telefonic, prin email sau prin formularul de contact.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.