Sursa si resursa evolutiei tale
Header

CERCUL REVELATIEI – ROATA MEDICINEI INCASE 2018

noiembrie 22nd, 2017 | Posted by liliana in Fără categorie

CERCUL REVELATIEI – ROATA MEDICINEI   2018

O CALATORIE A EVOLUTIEI  PERSONALE 

 

“Călătoria Transformarii Personale” reprezintă un parcurs de învățătură, cunoaștere și vindecare, în jurul Roții Medicinei Incase.
Parcurgem aceasta calatorie de-a lungul unui an calendaristic, strabatand Calea inteleptilor vindecatori incasi, pe parcursul a patru intalniri – 4 Module.

În tradiția șamanică, Roata Medicinei reprezintă un cerc al puterii, vindecarii și cunoașterii.

Este o modalitate de a înțelege viața în contextul extins al lucrului în parteneriat cu energiile Pământului și forțele Universului. Reprezintă o modalitate care ne ajută să înțelegem viața ca o conexiune a noastră cu toate lucrurile, o Cale care ne arată drumul către noi înșine, către Centru, drumul către Casă.

În complexitatea sa, Roata Medicinei reprezintă o reflexie a Universului și a ființei – precum în Cer așa și pe Pământ – întregul este reflectat în individ și individul în întreg. Astfel, ea devine o practică spirituală care ne ajută sa vedem mai clar, din perspective diferite, să descifrăm hărti și diagrame prin care să percepem cadrul larg al vieții. Ne învață cum să ne clădim calea cu fiecare pas în complexitatea circumstanțelor, depășind provocările pe care ni le prezintă viața.

Șamanismul este o cale de vindecare străveche, posibil prima practică spirituală a omenirii. El ne prezintă adevărurile fundamentale ale lumii noastre. Nu este un sistem didactic și nu este o credință, ci este o cale spre cunoaștere, un mod de a vedea Creația, Universul și marile lui puteri și de a înțelege locul nostru specific în acest vast context, de a învăța despre relația între aceste energii și relația lor cu noi.

Parcurgând calea șamanică a Roţii Medicinei deprindem învățături despre viziunea șamanilor incași, locurile de înţelepciune şi putere interioară, tehnici de vindecare, universul cosmologiei străvechi și un nou mod de a vedea lumea în care trăim. Ni se oferă posibilitatea de a deveni Razboinicul de Lumina neînfricat, care și-a transformat rănile în sursă de putere interioară. Apoi vom învăța să folosim resursele interioare pentru a visa viața și lumea întru devenire, așa cum fac șamanii de mii de ani. Vom visa un vis măreț, știind că Pământul este o ființă vie ce are nevoie de grija noastră pentru a fi lăsat moștenire copiilor, copiilor noștri. Ne vom îmbogati viața mergând prin lume cu lumină interioara.

Călătoria transformării interioare de-a lungul Roţii Medicinei reprezintă o călătorie a Sinelui către natura sa originară, o călătorie a Sufletului către starea sa pură şi vindecată, prin practicile spirituale străvechi ale medicinei energetice incașe. Această călătorie cuprinde învăţături şi tehnici spirituale şi de vindecare, ce au fost păstrate şi transmise de la o generaţie la alta cu respect şi implicare de către Păstrătorii Pământului, acei șamani din Amazon şi din Anzii peruani.
Călătoria în jurul Roții Medicinei cuprinde patru module, câte un modul pentru fiecare direcție cardinala: Modulul 1 Sudul, Modulul 2 Vestul, Modulul 3 Nordul și Modulul 3 Estul.

Maniera de lucru în cadrul fiecărui modul al Roţii Medicinei este interactivă şi cuprinde:

*  practici energetice de vindecare;
*  practici ce vizează deprinderea lucrului cu sine, cu Mama Pământ, cu natura, cu elementele creaţiei, cu arhetipurile, cu ghizii personali şi animale de putere;
*  deprinderea lucrului cu energiile subtile;
*  călătorie de recuperarea sufletului;
*  deprinderea călătoriei șamanice
*  exerciţii practice şi demonstaţii
*  ritualuri, ceremonii şi iniţieri
*  construirea unei mesa – instrument șamanic de vindecare, care reprezintă propria ta întruchipare şi în acelaşi timp întruchipare a căii spirituale de auto-învăţare. Tot ceea ce ea va cuprinde, va deveni sursă de putere, de trezire, de iluminare şi de vindecare, prin munca ta personală de vindecare şi prin Ritualurile de Iluminare pe care le va primi. Se va stabili astfel o relaţie puternică de vindecare între tine şi mesa ta. Ritualurile de Iniţiere te vor pune prin Mesa ta, în legătură cu Linia de șamani de la care au venit aceste învăţături, șamanii Q’ero incași din Anzi, cu locurile sacre de putere, cu spiritele care îl asista, în special spiritul munților, unde păstrează vindecarea proprie.

CAND LUCREZI CU MESA poti:

*  Să realiniezi corpul cu energia iubirii şi vindecării pentru a trăi în armonie şi reciprocitate
*  Să te armonizezi cu centrul fiinţei tale şi cu PachaMama;
*  Să permiţi șamanilor liniei să te susţină şi să te asiste în munca ta de vindecare;
*  Să eliberezi stress-ul şi anxietatea şi să aduci înţelegere, întinerire, pace, armonie şi bunăstare prin practica liniştii interioare;
*  Să găseşti propria metodă de a goli mintea, asemenea unui vid, ce permite noi conexiuni şi intuiţie;
*  Să reflectezi, să pui întrebări şi să cauţi orientare, îndrumare, să practici divinaţia, citirea in pietre;
*  Să trăieşti viaţa dintr-un loc al puterii şi al păcii interioare, nu dintr-unul al reacţiei;
*  Să accesezi realitatea non-ordinară, timpul sacru, pentru a efectua vindecare, pentru a dizolva tiparele şi modificările disfuncţionale ale câmpului energetic de lumină;
*  Să accesezi puterea personală şi viziunea astfel încât să te poţi transforma de la personal la transpersonal;
*  Te ajută să înveţi să creşti spiritual pe parcursul întregii tale vieţi;
*  Să visezi activ lumea întru fiinţare.

 

MODULELE ROTII MEDICINEI:

Modulul 1

SUDUL – În energiile Marelui Şarpe

Sudul reprezinta Calea Eroului, este calea frumuseţii şi vindecării, de-a lungul ei ne însoţeşte Arhetipul Marelui Şarpe, care reprezintă principiul feminin al vindecării. Învăţăturile şi practicile acestei direcţii ne ajută să ne eliberăm de trecut, aşa cum şarpele se eliberează de propria piele – uşor şi dintr-o bucată. Vom curăţa corpul emoţional de dificultăţile care ne limitează potenţialul, punând capăt dramelor din viaţa noastră. Astfel devenim eroul propriei vindecări, transformându-ne rănile în surse de putere şi de cunoaştere. Sudul este locul în care punem bazele altarului sacru personal – Mesa – prin transformarea primelor trei pietre în Kuyas, adică în pietre vindecătoare. Mesa este legătura medicinală, vindecătoare, care la finalul Roţii Medicinei va avea 13 Kuyas – câte trei pietre pentru fiecare direcţie şi a treisprezecea este piatra ce reprezintă legătura cu Linia Șamanilor Incași.

Modulul 2

VESTUL – În energiile Jaguarului

Vestul este Calea Războinicului Luminii, calea celui care descoperă puterea neînfricării. Arhetipul care ne însoţeşte la vest este Jaguarul. El este principiul transformării dramatice, al vieţii şi al morţii. Astfel vestul reprezintă “locul” în care ne curăţăm de moştenirea disfuncţională transgeneraţională, tipare şi credinţe limitatoare transmise de-a lungul generaţiilor, precum şi de aspectele karmice din vieţile trecute. Învăţăm să ne eliberăm de fricile noastre şi să practicăm impecabilitatea, bucurându-ne astfel de experienţa Luminii şi a Iluminării noastre.

Modulul 3

NORDUL – în energiile Pasarii Colibrii

Nordul este Calea Profetului, cel ce păşeşte în propria călătorie a chemării sufletului. Arhetipul care ne însoţeşte este Pasărea Colibri. Ea reprezintă călătorul sacru care păşeşte în afara Timpului şi Spaţiului şi care reuşeşte să facă din imposibil posibil. La Nord ne eliberăm de rolurile ce ne-au blocat în poveştile noastre şi ale celorlalţi, de cordoane energetice ce ne-au ţinut legaţi în timp, de credinţele ce ne-au limitat. Învăţăm să practicăm transparenţa şi integritatea, păşind în lume cu responsabilitate.

Modulul 4

ESTUL – in energiile Marelui Vultur


Estul este Calea Înţeleptului, cel ce recunoaşte frumuseţea în jurul său, cel ce învaţă zborul ca un act de credinţă, cel ce devine conştient. La Est ne însoţeşte Arhetipul Vulturului, cel ce ne învaţă zborul alături de Marele Spirit, în toată măreţia şi cu puterea de a visa lumea întru fiinţare, practicând visarea conştientă. Învăţăm să lucrăm cu energiile Universului, eliberaţi de condiţionări şi limitări, acţionând dintr-un loc al puterii şi nu dintr-unul al victimei. Ştim că putem schimba lumea prin conştienţă şi energie visând cel mai frumos vis pentru Pământ şi Omenire.

 

GAZDE SI FACILITATORI:

Liliana Codleanu: Căutător spiritual, inițiat, practicant și păstrator al învățăturilor Șamanilor din Amazon și Anzi, a Maeștrilor Tibetani din Himalaya și Maeștrilor Ayurveda din India; purtător de mesa și păstrator al tradiției șamanilor Incași Q’ero; certificare în Medicina Energetică a Șamanilor Incași; inițiat și tutore al Ritualurilor Munay Ki; psiholog-psihoterapeut, Coach și Trainer; facilitator de grupuri de dezvoltare personală, coordonator de programe de training pentru performanță.

Catalina Leuca: purtător de mesa și păstrător al tradiției Șamanilor Incași Q’ero; certificare în Medicina Energetică a Șamanilor Incași; profesor și psiholog; traducator al lucrarilor scriitorilor shamani din Peru;  coordonator de programe pentru părinți și copii; facilitator de grupuri de dezvoltare personală și spirituală.

ÎNSCRIERI SI INFORMATII:
Liliana Codleanu:   liliana@armoniasufletului.ro ;   tel.: 0728 062 222
Catalina Leuca:       cata_leu@yahoo.com ;    tel.: 0756 851 559

PROGRAM  

MODULUL 1Sudul: 19 – 21 ianuarie 2018

Incepem, vinerea, dimineata la ora 9,00;  Si se incheie, duminica,  ora 18,00

Locația:  In zona  Brasovului, Bran, la poalele muntilor,  adresa locatiei va fi comunicata participantilor

INVESTITIA TA:

Pentru a participa la acest Curs este nevoie sa iti rezervi trei zile doar pentru tine; zile in care sa investesti timp pentru dezvoltarea ta; lasand de-o parte preocuparile zilnice si stresul de peste saptamana.

Financiar investitia ta este:

* Costul Cursul: 650 lei

* Costurile pentru Cazare si masa: 360 lei / de persoana in camera dubla si 3 mese pe zi

 

PROGRAMUL MODULELOR:

Modul 1 SUDUL:      19 – 21 ianuarie  2018
Modul 2 VESTUL :   16 – 18 martie  2018
Modul 3 NORDUL:   25 – 27 mai  2018
Modul 4 ESTUL:        6 -8 iulie   2018

Ce să aduci cu tine: un jurnal/caiet de lucru si creioane colorate; izopren pentru a putea sta confortabil jos; papuci de interior sau șosete groase; trei pietre de mărime potrivita, care pot fi ținute cu ușurința în mână; o bucată de material natural (bumbac, lână, in) pentru mesa; zuruitoare și tobă – dacă ai; haine groase și încălțăminte potrivită pentru drumeție scurtă;   mintea și inima deschisă pentru o călătorie transformatoare.

***  Cei ce doresc sa aprofundeze cunoasterea Medicinei Spirituale si sa aplice aceasta cu clientii, pot alege sa continue aceasta pregatire.  Cercul Reveletie – Roata Medicinei are si o componenta de formare: Caile Shamanice ale Medicinei Spirituale. Acesta este un parcurs de 4 Module a cate trei zile fiecare – cate un modul pentru fiecare directie. Reprezinta o etapa in care deprindem modul in care aplicam Medicina Spirituala pentru a vindeca in profunzime, mergand la cauza ce a creat o boala in corpul fizic sau o tulburare emotionala.

 

Te așteptăm cu drag, pentru a fi parte în Călătoria Transformării Interioare și a Evoluției!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

no