Sursa si resursa evolutiei tale
Header

Despre Asociatia Armonia Sufletului

Armonia Sufletului este o organizatie nonguvernamentala care asigura programe si servicii destinate dezvoltarii si evolutiei personale si spirituale a fiintei umane. Ofera un cadru care faciliteaza accesul la esenta si exprimarea propriei viziuni despre lume, Viata si Creatie. Un cadru al cunoasterii de sine si dezvoltarii holistice a personalitatii umane.

          Asociatia Armonia Sufletului ofera servicii de Consiliere psihologica, Psihoterapie, Vindecare shamanica, Rezonanz Coaching, Spiritual Coaching.
Organizeaza Seminarii, Workshop-uri si Simpozioane pe teme de Psihologie, Spiritualitate, Dezvoltare Personala cu scopul imbunatatirii calitatii vietii prin educatie constienta si continua.
Organizeaza Tabere tematice in domeniul:
Dezvoltarii Personale, Evolutiei spirituale, Armonizarii relatiilor interpersonale, Succes si performanta
Ofera posibilitatea efectuarii Practicii de specialitate studentilor facultatilor de Psihologie, Psiho-pedagogie si Asistenta Sociala

Misiunea Asociatiei Armonia Sufletului este să ofere posibilitatea ca, prin programele şi serviciile pe care le ofera, un număr cât mai mare de persoane să beneficieze de sănătate, echilibru emoţional, dezvoltare personală, armonie interioară, evoluţie spirituală şi relaţionare caldă şi optimă cu familia şi apropiaţii.

Daca doresti sa te inscri la unul din programele, cursurile sau sedintele individuale de consiliere psihologica, te invitam sa ne contactezi la unul din numerele afisate in site   0728/062222, 0766/659787, 0770/879340 sau poti trimite mail: liliana@armoniasufletului.ro

Te asteptam cu drag,

Echipa Armonia Sufletului