Sursa si resursa evolutiei tale
Header

INITIERILE INCASILOR: RITUALURILE MUNY KI

iulie 23rd, 2016 | Posted by liliana in Fără categorie

INITIERILE INCASILOR:  SEMINAR RITUALURILE MUNAY KI

“CUM SA FIM IUBIRE SI LUMINA”

BRASOV   3 – 5 februarie 2017

 

Prin acest Seminar doresc sa va impartasasesc cunoasterea profunda si intelepciunea vindecatorilor incasi, pe care le-am primit prin aceste initieri, direct de la Pastatorii Pamantului, shamanii Q’eros din Muntii Anzi.

Prin practicile noastre vom descarca in campul energetic Codurile de Lumina, ale Iubirii si Intelepciunii. Vom experimenta conectarea cu Sursa prin (re)gasirea Bucuriei si Pacii Interioare. Ne vom activa cele patru corpuri pregatindu-ne sa ne trezim fiinta si sa preluam controlul asupra propriei vieti.

Fiecare dintre noi a ales sa fie “aici” in aceste timpuri in care au loc mari schimbari pentru a contribui la aceasta schimbare, la acest punct de cotitura din evolutia Pamantului.

Suntem aici pentru a raspunde “chemarii”, pentru a da viata unui “vis” maret – acela al frumusetii si al abundentei. Prin recunostinta noastra ne vom exprima pretuirea pentru PachaMama, planeta Pamant, care ne-a fost incredintata pentru viitorul copilor nostri si al copiilor copiilor noastri si a tuturor celor ce vin dupa ei. Astfel devenim constienti de responsabilitatea pe care o avem si suntem la randul nostru “Pastratori ai Pamantului”

Aceasta este Calea Munay ki, a Pastratorilor Pamantului, a conectarii la Energiile Arhetipale pe care le descarcam ca si Coduri de Lumina in campurile noastre.

Munay ki se traduce din limba shamanilor Q’eros prin: “Iubire si Lumina” sau “Fii asa cum esti!”

Aceste transmisii ne pregatesc corpurile pentru vibratiile mai inalte, prin schimbare de la nivel de ADN si pentru a experimenta puterea vindecarii, a vederii in lumea subtila si a relatiilor potrivite cu tot ceea ce ne inconjoara.

Daca simti chemarea acestei Calatorii paseste pe Cale! Eu te astept cu iubire!

Ceea ce vei primi vei putea aplica in viata ta de zi cu zi si vei putea transmite celor dragi si celorlalti aceste principii, initieri si conectiuni. Vei putea duce mai departe aceste daruri dand un nou sens vietii tale.

Vom invata:

* sa ne apropiem de natura, incetinind ritmul si deconectandu-ne de la grijile zilnice

*sa ne ascultam corpul si mesajele lui

* sa ne conectam cu Elementele Creatiei: prin Respiratia Focului; Onorarea Soarelui, Alchimia indigena a Desenelor pe Pamant; Ritualul Focului, lucrul cu energia si lumina

* sa intelegem ca TOT ceea ce este in jurul nostru este viu si ne vorbeste

*sa experimentam Calatoria Shamanica si conectarea cu linia de vindecatori a Pastratorilor Intelepciunii

* sa deschidem Spatiul Sacru

* cum sa ne lasam daruiti de energia si iubirea Pamantului si a intregului Univers

Cele nouă ritualuri:

Ritualul vindecătorului – vă conectează cu Fiinţe de Lumină care vor veni şi ne vor asista în procesul vindecării şi de transformare personală.

Ritualul benzilor de protecţie – constă in instalarea în câmpul de lumină a celor cinci benzi energetice reprezentând elementele pământului, aerului, focului, apei şi luminii pure. Odată instalate, aceste benzi vor acţiona ca un filtru ce va descompune orice energie negativă.

Ritualurile armoniei – reprezintă transmiterea a şapte arhetipuri universale în chakrele corespondente.

Ritualul profetului – constă în extinderea legăturilor energetice exterioare între ochiul al treilea, cortexul vizual şi chakra inimii. Această practică va trezi abilitatea de a vedea lumea invizibilă, trezeşte “vedere interioară”.

Ritualul păstrătorilor zilei – este un ritual în care veţi fi puşi în legătură cu o linie renumită de maeştri vindecători.

Ritualul păstrătorului înţelepciunii – prin care veţi fi conectat la o linie a fiinţelor de lumină din trecut dar şi din viitor.

Ritualul păstrătorului pământului – vă conectează cu Fiinţele Superioare, protectorii Galaxiei şi ai sistemului nostru solar, dar şi cu cei ce susţin viaţa pe pământ. Veţi învăţa căile “văzătorilor” şi ale visătorilor pentru a le aduce în lume.

Ritualul păstrătorului stelelor – vă fixează în siguranţă câmpurile energetice pentru marea schimbare a vibraţiei energetice ce va surveni în anul 2012. După primirea acestui ritual corpul fizic începe să evolueze în corpul omului de lumină (homo luminosus).

Ritualul Creatorului – trezeşte Creatorul sau Lumina Interioară Divină, astfel încât să realizaţi că sunteţi parte a Principiului Creaţiei, de la cel mai mic grăunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers.

Pentru mai multe amanunte privind Descrierea celor 9 Ritualuri Munay ki, aici:

http://armoniasufletului.ro/seminar-munay-ki

 

PROGRAMUL  SEMINARULUI

Vineri:              intervalul orar   17,00 – 21,30

Sambata:          intervalul orar   9,00 – 19,00 cu pauze de masa si de confort

Duminica:        intervalul orar   9,00 – 17,00  cu pauze de masa si de confort

Locatia:             Brasov; locatia va fi comunicata celor inscrisi

Organizator:    Armonia Sufletului

Vei primi:         Suport de curs cu descrierea ritualurilor si calatoriile shamanice;  propria Piatra Pi pentru initieri; DVD cu explicarea Ritualurilor facuta de catre Alberto Vilolldo – cel ce a adus aceste initieri in lumea moderna si cu muzica aferenta fiecarui ritual; Certificat nominal de participare

Gazda si Facilitator:    Liliana Codleanu – practicant al Medicinii energetice incase, purtator de Mesa si practicant al traditiei shamanilor incasi Q’eros, Tutore al Ritualurilor Munay ki. Cautator, calator si experimentator al practicilor si traditiilor spirituale din lumea spiritualitatii orientale tibetane si a popoarelor native peruane din Amazon si Anzi.

Costul: 400 lei

Beneficiezi de reducere:

*** Au reducere  50 lei din costul Seminarului, cei ce se inscriu pana la data de  20 ianuarie 2017, inclusiv, platind avansul de 100 lei

*** Au reducere 50% din costul Seminarului cei ce au primit initierile si sunt pastratori ai Ritualurilor


Ce sa aduci cu tine: izopren, zuruitoare, jurnal/caiet personal, papuci de interior sau sosete groase.

Inscrierile:

Telefon:  0728062222

Email la adresa: liliana@armoniasufletului.ro

 

Pentru a beneficia din plin de practicile acestor zile este bine sa lasati grijile si preocuparile sa stea departe. Este folositor sa veniti cu inima si mintea deschise pentru a putea patrunde lumea energiilor armonioase ale unei experiente deosebite.

Te astept cu drag pentru o Calatorie a Transformarii prin puterea Iubirii si a Luminii!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no