Sursa si resursa evolutiei tale
Header

SEARĂ SHAMANICĂ joi, 05 septembrie 2013

septembrie 2nd, 2013 | Posted by liliana in Noutati

Vă aştept să petrecem o seară împreună, în manieră shamanică, în care să aducem energiile noastre la olaltă şi să creem astfel un Portal între cele Trei Lumi. Acest Portal va permite înţelesuri profunde şi va aduce o nouă vibraţie a manifestării în viaţa personală. Este puterea Ceremoniei Ayni Despacho.

Vom începe seara cu practica de curăţare energetică prin fumigaţie, a participanţilor. Vom face calatoria de conectare cu ghizii noştrii personali.

Vom continua cu ceremonia ayni despacho.
Ayni Despacho este un dar, o ofrandă, o rugăciune de recunoştinţă pentru tot ceea ce primim în vieţile noastre de zi cu zi, o aliniere în armonie cu Mama Pământ şi cu toate manifestările ei. Pentru a crea un Ayni Despacho intrăm în legătură specific shamanică cu cele trei nivele de conştiinţă: yankay – universul fizic, yachay – tărâmul spiritual sau de înţelepciune şi munay – sentimentul central, iubirea sau inima. Prin integrarea acestor calităţi, prin intenţia personală sau de grup şi recunoştinţa faţă de pământ şi natură, care sprijină toate eforturile comunităţii, Despacho-ul re-armonizeză şi echilibrează fiinţa cu comunitatea într-un organism energetic unic, în care firele luminoase care ne conectează sunt reafirmate şi consolidate.
Lucrarea noastră, din timpul ceremoniei Despacho, ne ajută să manifestăm în lume ceea ce avem nevoie pentru a păşi în devenirea noastră, ne ajută să creăm energie armonioasă, să echilibrăm masculinul şi femininul interior şi să fiinţăm o lume a iubirii, a echilibrului şi abundenţei în care să păşim.
Devenim astfel capabili să creăm o realitate ce nu se intersectează cu visul colectiv al lipsei, insuficienţei şi fricii, ci o realitate bazată pe principiile creatoare ale Universului. Când suntem în relaţia potrivită cu Cerul, Pământul şi cu noi înşine ne aliniem cu această forţă vitală a Universului. Ayni Despacho ne ajută să creăm această armonie la toate nivelele şi sş trăim într-o lume ce este abundentă şi frumoasă în mod natural.

Data: joi, 05 septembrie 2013
Programul: 18,30 – 21,30
Locaţia: Centrul Armonia Sufletului
Contributia sugerata: 35 ron
E-mail: liliana@armoniasufletului.ro
Website: www.armoniasufletului.ro
Tel: 0728062222

Pentru buna desfăşurare, în ayni, a acestei seri, vă rog, pe cei ce doriţi să participaţi, să confirmaţi prezenţa voastră prin e-mail sau telefonic/sms.

Fiecare îşi creează propriul Despacho.
Materiale necesare: zuruitoarea, piatra Pi, o floare albă şi una roşie, flori colorate de mai multe feluri, fire de aţă sau lână colorate, un şiret/panglică roşie şi una albă.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.