Sursa si resursa evolutiei tale
Header

TABARA SPIRITUALA: “Invataturi si vindecare shamanica in Muntii Bucegi” 25-29 septembrie 2013

septembrie 2nd, 2013 | Posted by liliana in Articole | Noutati

Armonia Sufletului te invită la Tabăra Spirituală de cinci zile: „Învăţături şi vindecare shamanică” în Munţii Bucegi
Tabara spirituală este un program rezidenţial spiritual de explorare a lumii şi a modului de a fi al shamanului, de conectare cu învăţăturile tradiţiei shamanice incaşe, în care vom învăţa să restabilim legătura noastră spirituală cu Mama Pământ.

Programul reprezintă oprtunitatea unei călătorii revelatoare în noile modalităţi de a-ţi trăi viaţa, abordând toate planurile fiinţei tale: fizic, mental, emoţional şi spiritual, o practică de transformare personală, vindecare energetică şi evoluţie spirituală.

Vom porni într-o călătorie tradiţională shamanică, în cadrul căreia vom pătrunde în lumile ascunse ale Sufletului, pentru a vindeca rănile lui profunde şi astfel să ne reîntregim primind energia care ne dă puterea personală.
Vom începe explorarea fiinţei noastre privind în locurile de umbră, identificând tiparele de gândire şi de viaţă care ne limitează, tiparele de comportament reactiv, tiparele ce cuprind mecanismele disfuncţionale transmise transgeneraţional; tiparele triunghiului dramatic în care suntem prinşi.
Dacă eşti o fiinţă care cauţi în adâncul tău, în sufletul tău, în inima ta şi doreşti să-ţi găseşti calea şi stălucirea interioară;
Dacă doreşti să-ţi găseşti sau regăseşti resursele interioare şi acele părţi care te fac complet şi desăvârşit;
Dacă doreşti vindecare la toate nivelurile fiinţei tale: fizic, emoţional, energetic şi spiritual;
Dacă doreşti să atingi starea de eliberare, pacea şi starea de fericire, acum ai ocazia să experimentezi toate acestea în cadrul acestui program rezidenţial

Vom dedica practicile noastre străbătând Liniile Timpului şi Cele Trei Lumi în care călătoreşte shamanul şi vom lucra cu Elementele Creaţiei. Astfel vom avea:

O zi în care vom lucra cu Elementul Pământ. În această zi ne vom conecta cu Natura, cu Spiritul Muntelui şi cu Spiritul Locului aflând sursa de Putere şi Vindecare ce vine din adâncul PachaMamei. Vom deschide Spaţiul Sacru şi vom lucra cu Forţa Vindecătoare a Mamei Pământ învăţând să creem Mandala Sacră-Desenul pe Pământ. Vom coborâ în pântecele Mamei Pământ la Peştera Ialomiţei, lăsându-ne cuprinşi de toată dragostea cu care suntem susţinuţi pe această planetă. Vom fi însoţiţi în această zi de către SachaMama, Marele Şarpe, care ne va învăţa să vedem frumuseţea în jurul nostru. Vom face Călătoria Shamanică în Lumea de Jos şi Colătoria elementului Pamânt, însoţiţi de sunetul tobei shamanice. Seara vom fi uniţi cu Păstrătorii Altarelor Sacre de pe Pământ, în Ritualul shamanic.

O zi în care vom lucra cu Elementul Apă. În această zi ne vom conecta cu emoţiile noastre profunde şi vom învăţa cum să ne găsim sursa de Putere din interiorul nostru. Ne vom lăsa purtaţi de Dansul Sacru însoţiţi de graţia Jaguarului şi învăţând principiile Schimbării de Forme. Vom învăţa Divinaţia Shamanică. Ne vom conecta cu Apa şi vom face Călătoria Shamanică a Apei. Vom medita la Cascada din Bucegi, loc considerat ca fiind străbătut de subtile energii şi sursă a profundei viziuni. Vom învăţa care sunt Pricipiile Războinicului Luminii şi cum să ne deschidem inima, aducând in lume propria Lumină. Seara ne vom reuni în Ritualul shamanic în sunetul tobei.

O zi în care vom lucra cu Elementul Aer. În această zi ne vom conecta cu Sufletul nostru călătorind în tăcere o bună parte a zilei, practicând meditaţia shamanică în mişcare. Vom urca la Sfinx şi la Varful Omu. Vom călători de-a lungul Liniilor Timpului. Vom recupera o parte de Suflet şi vom primi propriul ghid interior sub forma Animalului de Putere. Vom descoperii Sunetul Sacru în propriul Cântec de Putere. Vom face Călătoria Shamanică a Aerului. Seara ne vom întâlni în Ceremonie shamanică. În această zi vom fii însoţiţi de Pasărea Colibri.

O zi în care vom lucra cu Elementul Foc. În această zi ne vom conecta cu Sinele de Lumină şi vom primi un măreţ Dar Vindecător. Vom face Călătoria Shamanică a Focului şi a Luminii. Vom învăţa care sunt Nivelele de Percepţie pentru a avea o nouă viziune. În această zi, în lucrarea noastră vom fi însoţiţi de Marele Vultur Apucin, care ne va îndruma spre dobândirea Viziunii Sacre. Vom călători la Crucea Caraiman. Ne vom întâlni Păarinţii Celeşti, iar seara vom fi reuniţi în ritual shamanic însoţiţi de sunetele tobei. Ne vom alege o stea, care ne va îndruma şi ne va susţine în călătoria noastră de vindecare.

O zi în care vom lucra aducând în vieţile noastre Energia. Vom creea un portal între lumi, permiţând celor mai înalte vibraţii să pătrundă în vieţile noastre. Vom adduce Darul nostru de Recunoştinţă Pământului, Umanităţii, Universului viu şi Creatorului prin Ceremonia Shamanică Despacho. Vom strânge mandalele Sacre-Desenele pe Pământ şi vom închide Spaţiul Sacru.

Programul poate avea unele modificări în funcţie de starea vremii, însă va cuprinde toate practicile stabilite.

Data: 25-29 septembrie 2013

Program: programul începe miercuri ora 12,00 şi se încheie duminică ora 14,00
Pe parcursul zilelor programul va începe dimineaţa la ora 7,30 până seara la ora 20,00. Va include pauzele de masă şi de confort.

Locatia: în Munţii Bucegi, zona Peştera, într-o confortabilă locaţie înconjurată de crestele împădurite (locaţia exactă va fi anunţată celor înscrişi)

Pret: 950 ron – preţul include:
– practicile de lucru şi de învăţătură shamanică, materialele necesare;
– Cazarea pentru patru nopţi;
– Masa în regim vegetarian de detoxifiere: micul dejun – suc de fructe, ceai, cafea; prânzul vegetarian oferit de gazda noastră şi cina – salate de legume şi verdeţuri, fără pâine.

Preţul nu include transportul!
Pentru transport să aveţi în vedere şi costul telecabinei.
Voi trimite toate amănuntele necesare celor înscrişi.
Înscrierea se face pe baza confirmării şi plăţii unui avans de 150 ron până joi 19 septembrie 2013, ora 10,00

Locurile sunt limitate!

Programul Razidenţial va fi coordonat de Liliana Codleanu – psihoterapeut, Rezonanz Coach, terapeut certificat medicină energetică incaşă, iniţiat purtător de messa în tradiţia Laika.
Înscrieri, detalii si informatii despre program:
Email: liliana@armoniasufletului.ro ,
Telefon: 0728.062.222 0770.879.340
Website: www.armoniasufletului.ro

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.