Sursa si resursa evolutiei tale
Header

CERCUL REVELATIEI: ROATA MEDICINEI INCASE 2018

ianuarie 25th, 2018 | Posted by liliana in Fără categorie

CERCUL REVELATIEI,  CALEA  REGASIRII PUTERII INTERIOARE   2018

O CALATORIE  A  EVOLUTIEI   PERSONALE  DE-A  LUNGUL  ROTII MEDICINEI

 

“Călătoria Evolutiei Personale” reprezintă un parcurs de învățătură, cunoaștere, practica și vindecare, în jurul Roții Medicinei.
Parcurgem aceasta calatorie reamintindu-ne si practicand Calea inteleptilor vindecatori. Programul Cercul Revelatiei cuprinde doua nivele de invatare: Roata Medicinei si Tehnicile Medicinei Energetice.  

 

Roata Medicinei este un parcurs de Dezvoltare Persoala si Evolutie ce se regaseste in practica multor comunitati si culturi de pe pamant. În tradiția șamanică, Roata Medicinei reprezintă un cerc al puterii, vindecarii, cunoașterii si evolutiei personale.

Este o modalitate de a înțelege viața în contextul extins al lucrului în parteneriat cu Natura, energiile Pământului și forțele Universului. Reprezintă o modalitate care ne ajută să înțelegem viața ca o conexiune a noastră cu toate lucrurile, o Cale care ne arată drumul către noi înșine, către Centru si drumul către Casă.

În complexitatea sa, Roata Medicinei reprezintă o reflexie a Universului și a ființei – precum în Cer așa și pe Pământ – întregul este reflectat în individ și individul în întreg. Astfel, ea devine o practică spirituală care ne ajută sa vedem mai clar, din perspective diferite, să descifrăm hărti și mesaje prin care să percepem cadrul larg al vieții. Ne învață cum să ne clădim calea cu fiecare pas în complexitatea circumstanțelor, depășind provocările pe care ni le prezintă viața.

Șamanismul este o cale de vindecare străveche, posibil prima practică spirituală a omenirii. El ne prezintă adevărurile fundamentale ale lumii noastre. Nu este un sistem didactic și nu este o credință, ci este o cale spre cunoaștere, un mod de a vedea Creația, Universul și marile lui puteri. Este o cale de a înțelege locul nostru specific în acest vast context, de a învăța despre relația între aceste energii și relația lor cu noi.

Parcurgând calea șamanică a Roţii Medicinei deprindem învățături despre viziunea șamanilor incași, locurile de înţelepciune şi putere interioară, tehnici de vindecare, universul cosmologiei străvechi și un nou mod de a vedea lumea în care trăim. Ni se oferă posibilitatea de a deveni Razboinicul de Lumina neînfricat, care și-a transformat rănile în sursă de putere interioară. Apoi vom învăța să folosim resursele interioare pentru a visa viața și lumea întru devenire, așa cum fac șamanii de mii de ani. Vom visa un vis măreț, știind că Pământul este o ființă vie ce are nevoie de grija noastră pentru a fi lăsat moștenire copiilor, copiilor noștri. Ne vom îmbogati viața mergând prin lume cu lumină interioara.

Călătoria transformării interioare de-a lungul Roţii Medicinei reprezintă o călătorie a Sinelui către natura sa originară, o călătorie a Sufletului către starea sa pură şi vindecată, prin practicile spirituale străvechi ale medicinei energetice incașe. Această călătorie cuprinde învăţături şi tehnici spirituale şi de vindecare, ce au fost păstrate şi transmise de la o generaţie la alta cu respect şi implicare de către Păstrătorii Pământului, acei șamani din Amazon şi din Anzii peruani.
Călătoria în jurul Roții Medicinei cuprinde patru module, câte un modul pentru fiecare direcție cardinala: Modulul 1 Sudul, Modulul 2 Vestul, Modulul 3 Nordul și Modulul 3 Estul.

Maniera de lucru în cadrul fiecărui modul al Roţii Medicinei este interactivă şi cuprinde:

*  practici energetice de vindecare;
*  practici ce vizează deprinderea lucrului cu sine, cu Mama Pământ, cu natura, cu elementele creaţiei, cu arhetipurile, cu ghizii personali şi animale de putere;
*  deprinderea lucrului cu energiile subtile;
*  călătorie de recuperarea sufletului;
*  deprinderea călătoriei șamanice
*  exerciţii practice şi demonstaţii
*  ritualuri, ceremonii şi iniţieri
*  construirea unei mesa – instrument șamanic de vindecare, care reprezintă propria ta întruchipare şi în acelaşi timp întruchipare a căii spirituale de auto-învăţare. Tot ceea ce ea va cuprinde, va deveni sursă de putere, de trezire, de iluminare şi de vindecare, prin munca ta personală de vindecare şi prin Ritualurile de Iluminare pe care le va primi. Se va stabili astfel o relaţie puternică de vindecare între tine şi mesa ta. Ritualurile de Iniţiere te vor pune prin Mesa ta, în legătură cu Linia de șamani de la care au venit aceste învăţături, șamanii Q’ero incași din Anzi, cu locurile sacre de putere, cu spiritele care îl asista, în special spiritul munților, unde păstrează vindecarea proprie.

 

Când lucrezi cu Mesa poţi:

*  Să realiniezi corpul cu energia iubirii şi vindecării pentru a trăi în armonie şi reciprocitate
*  Să te armonizezi cu centrul fiinţei tale şi cu PachaMama;
*  Să permiţi șamanilor liniei să te susţină şi să te asiste în munca ta de vindecare;
*  Să eliberezi stress-ul şi anxietatea şi să aduci înţelegere, întinerire, pace, armonie şi bunăstare prin practica liniştii interioare;
*  Să găseşti propria metodă de a goli mintea, asemenea unui vid, ce permite noi conexiuni şi intuiţie;
*  Să reflectezi, să pui întrebări şi să cauţi orientare, îndrumare, să practici divinaţia, citirea in pietre;
*  Să trăieşti viaţa dintr-un loc al puterii şi al păcii interioare, nu dintr-unul al reacţiei;
*  Să accesezi realitatea non-ordinară, timpul sacru, pentru a efectua vindecare, pentru a dizolva tiparele şi modificările disfuncţionale ale câmpului energetic de lumină;
*  Să accesezi puterea personală şi viziunea astfel încât să te poţi transforma de la personal la transpersonal;
*  Te ajută să înveţi să creşti spiritual pe parcursul întregii tale vieţi;
*  Să visezi activ lumea întru fiinţare.

 

Modulele Roții Medicinei

Modulul 1

Sudul – În energiile Marelui Şarpe

 

Sudul reprezinta Calea Eroului, este calea frumuseţii şi vindecării. De-a lungul ei ne însoţeşte Arhetipul Marelui Şarpe, care reprezintă principiul feminin al vindecării. Învăţăturile şi practicile acestei direcţii ne ajută să ne eliberăm de trecut, aşa cum şarpele se eliberează de propria piele – uşor şi dintr-o bucată. Vom curăţa corpul emoţional de dificultăţile care ne limitează potenţialul, punând capăt dramelor din viaţa noastră. Astfel devenim eroul propriei vindecări, transformându-ne rănile în surse de putere şi de cunoaştere. Sudul este locul în care punem bazele altarului sacru personal – Mesa – prin transformarea primelor trei pietre în Kuyas, adică în pietre vindecătoare. Mesa este legătura medicinală, vindecătoare, care la finalul Roţii Medicinei va avea 13 Kuyas – câte trei pietre pentru fiecare direcţie şi a treisprezecea este piatra ce reprezintă legătura cu Linia Șamanilor Incași.

Modulul 2

Vestul – În energiile Jaguarului

 

Vestul este Calea Războinicului Luminii, calea celui care descoperă puterea neînfricării. Arhetipul care ne însoţeşte la vest este Jaguarul. El este principiul transformării dramatice, al vieţii şi al morţii. Astfel vestul reprezintă “locul” în care ne curăţăm de moştenirea disfuncţională transgeneraţională, tipare şi credinţe limitatoare transmise de-a lungul generaţiilor, precum şi de aspectele karmice din vieţile trecute. Învăţăm să ne eliberăm de fricile noastre şi să practicăm impecabilitatea, bucurându-ne astfel de experienţa Luminii şi a Iluminării noastre.

Modulul 3

Nordul – în energiile Pasarii Colibrii

 

Nordul este Calea Profetului, cel ce păşeşte în propria călătorie a chemării sufletului. Arhetipul care ne însoţeşte este Pasărea Colibri. Ea reprezintă călătorul sacru care păşeşte în afara Timpului şi Spaţiului şi care reuşeşte să facă din imposibil posibil. La Nord ne eliberăm de rolurile ce ne-au blocat în poveştile noastre şi ale celorlalţi, de cordoane energetice ce ne-au ţinut legaţi în timp, de credinţele ce ne-au limitat. Învăţăm să practicăm transparenţa şi integritatea, păşind în lume cu responsabilitate.

Modulul 4

Estul – in energiile Marelui Vultur


Estul este Calea Înţeleptului, cel ce recunoaşte frumuseţea în jurul său, cel ce învaţă zborul ca un act de credinţă, cel ce devine conştient. La Est ne însoţeşte Arhetipul Vulturului, cel ce ne învaţă zborul alături de Marele Spirit, în toată măreţia şi cu puterea de a visa lumea întru fiinţare, practicând visarea conştientă. Învăţăm să lucrăm cu energiile Universului, eliberaţi de condiţionări şi limitări, acţionând dintr-un loc al puterii şi nu dintr-unul al victimei. Ştim că putem schimba lumea prin conştienţă şi energie visând cel mai frumos vis pentru Pământ şi Omenire.

INVESTITIA TA

Pentru a participa la programul Roata Medicinei este nevoie sa iti rezervi trei zile doar pentru tine; zile in care sa investesti timp pentru dezvoltarea ta; lasand de-o parte preocuparile zilnice si stresul de peste saptamana.

Financiar investitia ta este:

 • Costurile pentru Curs:       770 lei    pentru un modul
 • Costurile pentru cazare si masa: 360 lei/ de persoana pentru trei zile / in camera dubla si trei mese pe zi

 

 BENEFICIAZA DE REDUCERI:

* 10 %  Cei ce au participat la Seminarul Ritualurile Ki sustinut de Liliana Codleanu

* 10% Cei ce vin ca si cuplu sau membrii ai aceleiasi familii

* 50% Cei ce au parcurs Roata Medicinei sustinuta de faciliatorii acestui program (Liliana si Catalina)

 

CE VEI PRIMI IN CADRUL ACESTUI PROGRAM:

 • Fiecare modul de trei zile cuprinde: invatatura, exercitii practice si initieri
 • Indrumarea in aceasta calatorie, facuta de catre facilitatori
 • suport energetic asigurat de catre elders – acei participant ce au parcurs acest program si se regasesc impreuna cu noi in cercul Rotii Medicinei
 • Confidentialitate
 • suport pe intregul program prin intalniri de lucru si ceremonii
 • Tehnici/instrumente de lucru pentru vindecare si transformare pe care le vei putea folosi in practica si dezvoltarea ta personala
 • Oportunitatea de a participa la programe cu vindecatorii ce apartin comunitatii de shamani din Peru
 • Acces la grup pe FB –o comunitate de suport adresata exclusiv cursantilor
 • Bonusuri, in valoare de 320 de lei – valabil daca te inscri pana la data de 1 martie 2018 platind avansul de 300 lei:

–          Acces gratuit la doua intalniri de grup “Seara in Armonie” = 100 lei  2x50lei

–          Acces gratuit la o sedinta individuala de terapie – Medicina Spirituala incasa = 220 lei

 

DACA AI AJUNS PANA IN ACEST LOC, INSEAMNA CA INIMA TA A AUZIT CHEMAREA!

Daca tote acestea rezoneaza cu chemarea inimii tale pentru dezvoltare personala si evolutie, atunci esti binevenit printre cei ce au ales schimbarea, succesul si bucuria!

Alege succesul! Investeste in tine!

 

Gazde si facilitatori:

Liliana Codleanu: Căutător spiritual, inițiat, practicant și păstrator al învățăturilor Șamanilor din Amazon și Anzi, a Maeștrilor Tibetani din Himalaya și Maeștrilor Ayurveda din India; purtător de mesa și păstrator al tradiției șamanilor Incași Q’ero; certificare în Medicina Energetică a Șamanilor Incași; inițiat și tutore al Ritualurilor Munay Ki; psiholog-psihoterapeut, Coach și Trainer; facilitator de grupuri de dezvoltare personală, coordonator de programe de training pentru performanță.

Catalina Leuca: purtător de mesa și păstrător al tradiției Șamanilor Incași Q’ero; certificare în Medicina Energetică a Șamanilor Incași; profesor și psiholog; traducator al lucrarilor scriitorilor shamani din Peru;  coordonator de programe pentru părinți și copii; facilitator de grupuri de dezvoltare personală și spirituală.

Înscrieri și informații:
Liliana Codleanu:   liliana@armoniasufletului.ro ;   tel.: 0728 062 222
Catalina Leuca:       cata_leu@yahoo.com ;    tel.: 0756 851 559

PROGRAM   M 1Sudul:  23 – 25 martie 2018

Incepem, vineri 23 martie, dimineata ora 9,00;  Se incheie, Duminica 25 martie,  ora 17,00

Locația:  In zona  Brasovului, Bran, la poalele muntilor,  adresa locatiei va fi comunicata participantilor

Programul Modulelor:

Modul 1 SUD:       23 – 25 martie 2018
Modul 2 VEST :    25 – 27 mai 2018
Modul 3 NORD:   27 – 29 iulie 2018
Modul 4 EST:        28 -30 septembrie 2018

 

 

Important:

Intrarea in Programul “Cercul Revelatiei: Roata Medicinei” se face doar la primul Modul.

Grupul functioneaza ca si un grup  de dezvoltare sau therapeutic, pastrand formula initiala a membrilor.

Parcurgerea celui de-al doilea nivel de invatare: „Tehnivile Medicinei Energetice” se face doar de catre cei ce au parcurs Roata Medicinei.

Ce să aduci cu tine:

*  un jurnal/caiet de lucru si creioane colorate;

*  pentru a putea sta confortabil jos; papuci de interior sau șosete groase;

*  trei pietre de mărime potrivita, care pot fi ținute cu ușurința în mână; o bucată de material natural (bumbac, lână, in) pentru mesa;

*  zuruitoare și tobă – dacă ai;

*  haine groase și încălțăminte potrivită pentru drumeție scurtă;

*  mintea și inima deschisă pentru o călătorie transformatoare.

 

Te așteptăm cu drag, pentru a fi parte în Călătoria Transformării Interioare și a Evoluției!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply