Sursa si resursa evolutiei tale
Header

Curatirea energetica a caselor, spatiilor si terenurilor

Curatirea spatiilor, caselor, terenurilor

Atunci când ne mutăm într-un spaţiu nou – indiferent că este o casă, un birou sau un apartament – primul lucru pe care îl facem este să curăţăm spaţiul. Zugrăvim pereţii, curăţăn duşumelele, curăţăm băile, spălăm ferestrele, ştergem peste tot praful. Facem toate aceste lucruri pentru că nu dorim să ne mutăm într-un loc nou peste murdăria altcuiva. Vrem să creem propriul nostru mediu ambiant, unul care să ne facă plăcere şi în care să ne simţim relaxaţi, mulţumiţi.
Dacă depunem atât de mult efort în plan fizic, de ce nu am face-o şi în plan energetic? Este important ca atunci când trăieşti şi munceşti într-un mediu, să-l faci să-ţi aparţină. Atunci energia locului va fi în armonie cu tine.

Evenimentele obişnuite de viaţă pot crea energii grele într-un spaţiu. Mediile care deţin energi grele, perturbatoare şi tulburări metafizice pot influenţa capacitatea de a fi sănătos din punct de vedere emoţional, de a avea realaţii armonioase, de a te odihni sau de a te simţi relaxat.

În timpul unei sesiuni de curăţare a biroului, a terenului sau a spţiului de locuit, folosim tehnici energetice de compensare pentru a şterge energiile vechi, grele din mediu. Sunt eliberate deasemenea, prin procesul de curăţare, orice intruziuni energetice ce poartă amprenta unor evenimente traumatizante, de violenţă, furie, boală sau moarte. Dacă există aspecte energetice vechi, perturbatoare ale persoanelor care au trăit sau au murit în acel loc, ele pot fi deasemenea îndepărtate prin procesul de curăţare energetică.

Recomandăm să apelaţi la aceste sesiuni de curăţare a spaţiului şi/sau locului unde urmează să vă stabiliţi pentru a vă crea propriul mediu de lumină şi armonie.