Sursa si resursa evolutiei tale
Header

Ritualuri

Ritualurile de tranzitie

Ritualurile de tranziţie sunt ritualuri de trecere, de încheiere a unor etape din viaţă şi de creare a unui context şi unei energii optime pentru începerea unui nou ciclu de viaţă. Ele ne pregătesc pentru a primi noul în vieţile noastre cu bucurie şi încredere.
Perioadele de tranziţie în viaţă pot fi celebrate aducând energiile recunoştinţei pentru toate lucrurile din viaţa de până atunci: lecţiile, relaţiile, vindecarea, evoluţia personală. Aceste momente de tranziţie pot fi: naşterea, majoratul, o nouă şcoală, o nouă carieră profesională, căsătoria, aducerea pe lume a unui copil, un nou loc de muncă, închierea unui divorţ, recuperarea după o boală grea, o nouă relaţie…
Viaţa fiind o călătorie transformatoare presupune numeroase astfel de etape de schimbare, de trecere, de evoluţie. În aceste momente, ritualurile de trecere vin să creeze un rezervor de resurse fizice, emoţionale şi energetice în noua perioadă de viaţă, uşurând în acest fel trecerea în noul ciclu de viaţă cu bucurie.

 

Ritualurile la incheierea calatoriei vietii

Aceste ritualuri creează resursele energetice pentru a uşura trecerea unui membru al familiei din planul fizic în veşnicie. Astfel Corpul Energetic de Lumină este ajutat să se desprindă cu uşurinţă de corpul fizic şi să îşi înfăptuiască cu blândeţe, iubire şi iertare întoarcerea la Sursa Creaţiei, la Dumnezeu – Acasă.