Sursa si resursa evolutiei tale
Header

Ritualurile Munay ki

Seminar Ritualurile Munay ki, Brasov

Seminar Ritualurile Munay ki

Vă invit la un seminar deosebit, în cadrul căruia veţi avea ocazia să pătrundeţi tainele shamanilor şi să deveniţi Păstrători ai Pământului.
Este un seminar de vindecare prin medicina energetică a shamanilor şi de iniţiere în Ritualurile Munay ki.
Seminarul este bazat pe introspecţie, dar care conţine şi o componentă energetică, prin care veţi primi o serie de nouă iniţieri, ce vor aduce vindecare şi o nouă structură a Câmpului de Energie Luminoasă.

Iniţierile sunt Ritualuri foarte puternice care deschid căi spre noi începuturi şi surse pentru împlinirea misiunii personale. Ele au fost transmise din timpuri ancestrale fără întreruperea liniei iniţiatice. Ele permit o transformare profundă a fiinţei noastre prin care suntem ajutaţi să facem schimbările necesare în vederea trecerii peste pragul reprezentat de anul 2012.
Iniţierile deschid linii de comunicare între o persoană şi puterile Universului şi întăresc relaţia noastră cu spiritele noastre călăuzitoare. Ele aduc schimbare, de aceea sunt un instrument puternic pentru aceia ce sunt pregătiţi să facă aceasta în viaţa lor.
Cele 9 ritualuri de iniţiere au abilitatea de a transforma conştiinţa umană – prin modificarea matricei energetice, a modelului luminos al corpului nostru activând calitatea ADN-ului astfel încât îmbătrânim, ne vindecăm şi murim în mod diferit pe măsură ce corpul nostru fizic evoluează şi devenim omul de lumină.

Profeţiile vechi incaşe povestesc despre apariţia unui nou om pe Pamânt – unul care va trăi în afara fricii şi îşi va avea întreaga forţă în natura sa transcedentală, denumit homo luminosus. Munay Ki reprezintă codurile pentru acest om ce va apărea şi va schimba modul în care trăiţi şi vă veţi vindeca. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice în sistemul chakrelor.

Ritualurile sunt suma totală de acordaje energetice pe care le primim, pe măsură ce trecem de la corpul unui om la cel al unei fiinţe de lumină. Aceşti nouă paşi au fost mai întâi oferiţi de către arhangheli înşişi, iar apoi Păstrătorii Pământului i-au transmis mai departe, pe cale energetică.

Prin intermediul lui Alberto Villoldo, psiholog şi antropolog care a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale shamanilor incaşi amazonieni, aceste iniţieri sunt posibile astăzi în lumea modernă.

Beneficiile acestor acordaje energetice sunt multiple.

Lucrând cu aceste ritualuri şi cu vindecarea pe care ele o aduc, veţi începe să eliminaţi energia de joasă vibraţie, vechile traume şi tiparele care vă limitau, curăţând astfel corpul vostru energetic şi crescându-vă vibraţia. Veţi fi liberi de toate rănile şi poveştile vieţii voastre, în deplină concordanţă cu Mama Pământ, cu forţele naturii şi Sinele Divin.
Veţi fi conectaţi la energia mereu în expansiune a Universului pentru a vă crea lumea, păşind în frumuseţe şi determinare. Vă veţi însuşi cele patru niveluri ale percepţiei shamanice.Veţi începe să vedeţi cu intuiţia şi cu inima voastră.
Vă veţi regăsi misiunea personală cu care aţi fost de acord înainte de a veni pe Pământ.
Când treceţi prin aceste iniţieri, ele devin ale voastre, şi le puteţi transmite mai departe.

Cele nouă ritualuri:
Ritualul vindecătorului – vă conectează cu Fiinţe de Lumină care vor veni şi ne vor asista în procesul vindecării şi de transformare personală.
Ritualul benzilor de protecţie – constă in instalarea în câmpul de lumină a celor cinci benzi energetice reprezentând elementele pământului, aerului, focului, apei şi luminii pure. Odată instalate, aceste benzi vor acţiona ca un filtru ce va descompune orice energie negativă.
Ritualurile armoniei – reprezintă transmiterea a şapte arhetipuri universale în chakrele corespondente.
Ritualul profetului – constă în extinderea legăturilor energetice exterioare între ochiul al treilea, cortexul vizual şi chakra inimii. Această practică va trezi abilitatea de a vedea lumea invizibilă, trezeşte “vedere interioară”.
Ritualul păstrătorilor zilei – este un ritual în care veţi fi puşi în legătură cu o linie renumită de maeştri vindecători.
Ritualul păstrătorului înţelepciunii – prin care veţi fi conectat la o linie a fiinţelor de lumină din trecut dar şi din viitor.
Ritualul păstrătorului pământului – vă conectează cu Fiinţele Superioare, protectorii Galaxiei şi ai sistemului nostru solar, dar şi cu cei ce susţin viaţa pe pământ. Veţi învăţa căile “văzătorilor” şi ale visătorilor pentru a le aduce în lume.
Ritualul păstrătorului stelelor – vă fixează în siguranţă câmpurile energetice pentru marea schimbare a vibraţiei energetice ce va surveni în anul 2012. După primirea acestui ritual corpul fizic începe să evolueze în corpul omului de lumină (homo luminosus).
Ritualul Creatorului – trezeşte Creatorul sau Lumina Interioară Divină, astfel încât să realizaţi că sunteţi parte a Principiului Creaţiei, de la cel mai mic grăunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers.

E-mail: liliana@armoniasufletului.ro
Website: www.armoniasufletului.ro
Tel: 0728062222
Locaţia: Braşov (locaţia exactă va fi anunţată celor înscrişi)

Veţi primi: suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor făcută de Alberto Villoldo şi propria piatră Pi pentru iniţieri.

Deoarece se lucrează la nivel energetic, este bine să lăsaţi orice griji şi preocupări să stea departe de voi în timpul seminarului. Este folositor să veniţi cu inima şi mintea deschise pentru a putea pătrunde în lumea energiilor armonioase ale unei experienţe deosebite.