Sursa si resursa evolutiei tale
Header

Tratamente shamanice

Tratamente energetice prin medicina shamanilor Inca

Tehnicile pentru vindecarea cu ajutorul Energiei Luminii sunt forme ale practicilor străvechi de vindecare, care sunt încă folosite în America de Nord şi în America de Sud. Vindecarea shamanică este o practică energetică de curăţare, transformare şi rescriere a Corpului Energetic de Lumină.
Corpul Energetic de Lumină este o matrice energetică ce ne încojoară corpul fizic şi ne informează corpul fizic. Cu toţii posedăm un Câmp Energetic de Lumină, care ne învăluie într-o sferă multicoloră, translucidă, care vibrează în nuanţe de verde, albastru, purpuriu, portocaliu şi galben, având raza de aproximativ un metru. Chiar de-asupra pielii, şuvoaie de lumină aurie strălucesc şi curg de-a lungul meridianelor, prin punctele de acupunctură. Acest rezervor de forţă vitală este o Mare de Energie a Vieţii, indispensabilă pentru sănătatea noastră, asemenea oxigenului pentru respiraţie. Sunt energiile Câmpului Energetic de Lumină, cel mai pur şi mai preţios combustibil al vieţii.
Atunci când rezervele vitale ale Câmpului Energetic de Lumină sunt epuizate din cauza viruşilor, a stress-ului, a factorilor de poluare a mediului sau a emoţiilor negative, apare boala. Putem asigura sănătatea şi vitalitatea, putem deasemenea spori numărul anilor de viaţă activă şi sănătoasă, prin realimentarea cu acest combustibil esenţial. Deasemenea acest Câmp Energetic de Lumină cuprinde toate emoţiile noastre, traumele fizice sau psihice pe care le trăim în vieţile noastre, energiile care vin spre noi din mediul în care trăim, de la persoanele cu care interacţionăm şi chiar energiile create de propriile noastre gânduri, care crează astfel înregistrări la nivelul acestui corp de lumină. Ca şi consecinţă a acestor înregistrări, creem tipare comportamentale disfuncţionale ce ne ţin blocaţi în situaţii, relaţii sau emoţii şi care ne lipsesc de mulţumire, ne lipsesc de sănătate sau de putere.
Tehnicile shamanice de vindecare curăţă Câmpul Energetic de Lumină de toate energiile de joasă vibraţie, de energiile fluide sau cristalizate instalate de-a lungul timpului în cadrul evenimentelor/traumelor de viaţă, şi alimentează cu energie pură acest Câmp Energetic de Lumină. Astfel vindecarea are loc instantaneu la nivelul Corpului Energetic de Lumină şi apoi, procesul odată declanşat, continuă pe parcursul următoarelor săptămâni prin echilibrarea, curăţarea şi vindecarea la nivel psihic, emoţional şi în cele din urmă la nivelul corpului fizic. Din această perspectivă tratamentul energetic de vindecare presupune o abordare integratoare a celor patru corpuri – energetic, psihic-mental, emoţional şi fizic – şi se desfăşoară pe parcursul mai multor şedinţe.
Vindecarea shamanică ajută la:
Eliberarea blocajelor energetice – prin curăţarea şi echilibrarea centrilor energetici – a chakrelor, de energiile joase, toxice, acumulate.
Consolidarea sistemului imunitar, reconectarea la forţa şi înţelepciunea interioară şi trezirea vindecătorului interior – prin echilibrarea vibraţională a centrilor energetici ai corpului şi practici ale Roţii Leacului.
Vindecarea traumelor, a durerii emoţionale şi a unor dureri fizice – prin practica extracţiei Energiilor Condensate, practici ale Constelaţiei shamanice şi a Călătoriilor Shamanice.
Obţinerea unei stări de relaxare şi linişte interioară – prin procesul de Decuplare a Reacţiei de “Luptă sau Fugi”.
Restabilirea echilibrului psihic prin reintegrarea acelor aspecte energetice pierdute ale sufletului – prin practicile de Recuperare a Părţilor de Suflet.
Reechilibrarea axiatonală, rescrierea Matricei Energetice – prin procesul Iluminării, rescriere a Câmpului Energetic de Lumină cu Lumină Pură.
O nouă perspectivă optimistă asupra propriei existenţe, accesarea propriilor resurse interioare şi dobândirea unor modele comportamentale adaptative optime – prin Rescrierea Contractului Original, Descoperirea Misiunii Personale în această viaţă, Călătoriile în Lumea de Jos şi acces la propriul Animal de Putere.
Integrarea tuturor aspectelor vindecătoare – prin Noua Hartă Mitică.
Tehnicile shamanice folosite sunt cele specifice Incaşilor sud-americani Laika.
Vindecarea energetică este o călătorie de vindecare a Sufletului. Străbătând pas cu pas această cale de Vindecare a Sufletului, înveţi să descoperi, să înţelegi şi să respecţi propriul adevăr, propria unicitate, propriile daruri şi mai ales propria şi indestructibila fuziune cu Sacrul. Fiind o abordare integrativă pe multiple nivele, ea reprezintă o nouă viziune asupra vindecării şi o transformare personală, necesitând un proces care se desfăşoară pe parcursul mai multor şedinţe.

Valoarea shamanismului vine din aceea că, într-un mod simplu şi natural, ne învaţă să preluăm controlul asupra propriilor noastre vieţi, să ne redobândim puterea interioară, să găsim sensul şi menirea vieţii, să ne reconectăm cu Divinul din noi. El ne conduce în mod natural la atingerea stării de armonie cu Sinele nostru, prin intermediul experienţei personale.
!!! De reţinut:
Vindecarea energetică nu îşi propune să înlocuiască tratamentele alopate recomandate de medici. Practicile de vindecare energetică shamanică nu prescriu tratamente medicale şi nu diagnostichează. Vă recomandăm să vă consultaţi medicul personal sau specialistul în cazul oricăror afecţiuni pe care le aveţi sau de care consideraţi că suferiţi!